Sunday, February 13, 2011

rase macam aneh :S



Cinta dan kasih sayang adalah rahmat dan
anugerah daripada Allah S.W.T
maka hendaklah kita menjaga rahmat tersebut
supaya tidak terkeluar dari landasannya.

sumpah aku nak cakap
dalam hati mcm x rase pape ;0
luar hati ? lagilah ;
aku malas nak tulis ape2 ;
tapi aku tahu ;
semua bende tu aku sendiri x kan tahu ;
He knows the best ;
mcm rindu kambing kan ;/
yg tu pon no feelings at all ;
bende tu x kan turun ;
sebab ade 2 pusar kan ;
lagi satu ;S
aku tahu ; its my fault ; tapi itu memang susah ;
she won't be replaced lah ;
tapi orang baru tetap perlu hadir dlm hidup kite ;
dan aku akan try ;

"words seems inadequate to express the sadness i feel "

maybe sadness should be replaced wif happiness ;
macm mane tu eh ?
macam poyo kan ; tapi aku x poyo lah ;
itu cume satu rase yang x kan hilang ;



p/s; the journey wont be last long ;/
do guide me YA allah ;

2 comments:

aiN dUL said...

jgn rindu kamebng..
rindu aku jewk..
=P

mimi ; munir said...

HAHAHA kambing aku da buat korban dol