Friday, June 18, 2010

it da things called " kehidupan "


hari nie ari jumaat ;
bile da ari jumaat hari baju kurung :D
bile pakai baju kurg g kelas; rase macm selamat haha; kalo pakai bju biasa lak rase x selamat eh? haha ; rase pelik la kot. sebab biase pakai bju sekolah dan it's dull okke;
haha skng bile g kelas je mcm2 warne aku bole nampak dan sgt byk ragam kt tempat bru ni; ade yg sakit mate aku; ade yg debarkan jantung aku; ade yg mcm anoyying gle; ade yg baek; ade yg alem haha ; ni mengarot; erm. macam2 ah; org kt sini mmg mcm ni; dan its not da same la mcm kolej tu
kolej yg byk simpan kngn manis dan pahit;
kolej eh? haha

dan kat stu rase mcm bru tau hidup sebenar tuh cmne; dan ade rmai ag org2 yg lag tut :P dri aku haha; sepanjg 18 taun aku idup tibe 2 aku rase mcm ni haha; kelakar kot;
erm. bile da masok u ni; aku rase aku ah bdk paling baek haha
kan2 ??
memang la aku baek ; alem kot ; HAHA
da r; stat mengarot

sekarang bile da stat blaja bende " undang2 " ni. aku rse okke kot; bole la otak aku terima bende2 alah tu; haha;
mcm belajr sejarah balek kot;
naseb bek sej dpt A ; :D
cume nye skng ni duet aku mmg da kering
mcm da mcm waterfall duet kuar
macam air je ;
elaun plak dpt lambat gle2;

p/s; kdg2 i miss da old time kan ; haha



siyes ; aku rindu tudung labuh ;huhu




uitm di hatiku ? err

3 comments:

aton said...

aq juga rindukan kkj..waaaaaaa

╚► Scya Lollita◄╗ said...

btul weyh . ak pown rindu tdung lbuh ak )':

mimi ; munir said...

aton~ aku rindu .........
tot~ haha; aku pon ;yok pakai g klas