Thursday, April 22, 2010

selamat tinggal DELLku ;(

ALKISAHNYA
........
10 april 2010~ aku ngan soulmate kisasku ;D mengusha laptop kt pc fair, haha last2 jatuh cinta nak mampos dkt DELL :D
purple beb :) lawa nak mampos ;) harga pon sedap , haha. aku teros kol bapak aku; tpi ayat abahku ;) hehe
" warne purple nih.. supo nak maen game jah " :P

last2. aku dpt beli DELL inspiron ;) 1464; tapi warne itam ;( nak warne merah.. tapi abes stok la weyh.. itam pon itam la ; haha. siap dpt free gift beb :) ade 2 mouse. cooler pad; earphone ~~ bla bla bla~


macam lawa je :D hahaha~ i miss u lah :(
last2~ mggu lepas kakak aku balek ;( laptop die rosak.. rosak motherboard pulak uh ... kalu baiki un~ mcm lg worthy kalo beli baru kan ..... dan.... die amek laptop aku :( sebab die ade final projek kt utp die uh.. sob3~ takpe; aku relakan je; tros bg lah seng :D

" amek tros la kak :) dell tuh; kiro adioh besday mu lah deh :) haha "

DAN :)

aku bakal dpt DELL baru :D haha . tp kene r tggu lame skit. sbb bapak wa skng ngah kering; yg itam uh pon da 2500 :D hehe

haha~ pasni dpt yg ni merah ni pon okke :) hijaun pon okke ; haha





wa sayang bapak wa :D

4 comments:

syafiqah; said...

wa pn syg bapak lu de
nak jugak ah cmni.HAHA

fara.n said...

bans,merah terbaekk r.. ;)

mimi ; munir said...

ika~ haha
fnad~ red is hot :D

nawal said...

semat seyhh!!!